KCwinkelcentrumDeStruytseHoeck_th.jpg
Sep. '17

Drukbezochte inloopavond opwaardering winkelcentrum De Struytse Hoeck

Op woensdag 20 september 2017 is het definitief ontwerp gepresenteerd voor de openbare ruimte en gevelverbetering van winkelcentrum De Struytse Hoeck aan een volle zaal geïnteresseerden in het Helinium te Hellevoetsluis. De winkeliersvereniging, eigenaren en de gemeente Hellevoetsluis werken gezamenlijk aan de modernisering van het winkelcentrum.

Facelift voor winkelcentrum
KuiperCompagnons is verantwoordelijk voor zowel de herinrichting van de openbare ruimte als de gevelverbetering. Het winkelcentrum van Hellevoetsluis krijgt een facelift: van Struytse hoeck naar Struytse tuinen. Eén herkenbare en comfortabele verharding, geflankeerd door aantrekkelijke, open en uitnodigende gevels zorgen voor rust en samenhang. De Struytse boeketten met een weelderige beplanting leiden de bezoekers van plek naar plek door het winkelcentrum. Ook bijzondere solitaire bomen dragen bij aan een aantrekkelijke groene sfeer, zodat er elk seizoen iets nieuws is te beleven. De bijzondere pleinen krijgen een eigen uitstraling binnen het centrum

Uitnodigend winkelgebied
Het winkelgebied nodigt met de nieuwe inrichting en gevelverbetering nodigt bezoekers uit tot langer verblijven en ontdekken. De bewoners, ondernemers en andere belangstellenden zijn enthousiast over de plannen. Op basis van dit ontwerp zal in de komende maanden door de eigenaren en gemeenteraad besloten worden op welke manier er doorgepakt gaat worden.




project:

Van de Struytse Hoeck naar de Struytse tuinen